Η εταιρεία Linette Hellas SA δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής παιδικής πάνας  από το 1986, με την παραγωγή της επώνυμης πάνας Nannys, καθώς και πάνες ιδιωτικής ετικέτας.

Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας στην  παράγωγη της παιδικής τους πάνας με την δική τους ονομασία όπως :

CARREFOUR DISCOUNT – JUMBO – ΜΑΣΟΥΤΗΣ - ΕΛΟΜΑΣ- PROTON- MARKET IN

Οι εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας Linette Hellas S.A. βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Θήβας σε μια έκταση 20000 τμ. Εκεί στεγάζονται τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, τα εργαστήρια, οι αποθήκες και τα γραφεία εξυπηρέτησης των πελατών μας. Η συνολική παραγωγή μας ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια τεμάχια το χρόνο.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και προσφορά προϊόντων για το μωρό, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, εξασφαλισμένη από συνεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, από τα υλικά παραγωγής έως  το τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα  Nannys αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με σκοπό να χαρίσουμε στα μωρά σας άνεση και φροντίδα με την υπευθυνότητα που μας διακρίνει.

Η σημαντικότερη απόδειξη της ποιότητας και της υπεροχής μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα θετικά τους σχόλια και η πολύ καλή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας είναι η πιο ζωντανή αναγνώριση των πολυετών προσπαθειών μας.


//